Pelastetaan Malmin lentoasema – Allekirjoita Lex Malmi

Hyvä lukija.

Sotilasilmailu.fi esittää harjoin vetoomuksia ja kun niitä esitetään on se perusteltua.  Helsingissä sijaitseva Malmin lentoasema on lakkautusuhan alla ja Helsingin kaupunki haluaisi rakentaa alueelle uuden nukkumalähiön. Malmin alueen suunnitelmissa olisi tarkoitus rakentaa asuntoja noin 35 000 asukkaalle, mutta lentoaseman alueen osuus olisi vain noin 10 000-15 000 asukasta(kuvien perusteella rakennukset olisi pääsääntöisesti 3 kerroksisia)

Alueen rakentamista perustellaan asuntopulalla, mutta samaan aikaan Helsinki kaavoittaa lähelle juna-asemia jopa rivitaloja ja omakotitaloja.

Sotilasilmailu.fi esittääkin, että sinä arvoisa lukijamme käyttäisit oikeuksiasi eli allekirjoita Lex Malmi kansalaisaloite joka on saanut jo muutamassa viikossa puolet tarvittavista allekirjoituksista(50 000 nimeä tarvitaan, 25 000 saatu)

Voit allekirjoittaa kansalaisaloitteen osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2106  Mikäli et pysty allekirjoittamaan sähköisesti voit aina tulostaa seuraavan pdf lomakkeen ja lähettää sen postin välityksellä osoitteeseen  (Toim.huom: Lex Malmi ei maksa postikuluja)

 

 

Vastaa