Savroc ja Boeing yhteistyöhön edistämään ilmailu- ja avaruusteollisuuden kestävää kehitystä TripleHard® -kovakromipinnoitteen avulla

Savroc ja Boeing ovat allekirjoittaneet hankintasopimuksen, jolla yritykset aloittavat yhteistyön Savrocin kehittämän myrkyttömän kolmenarvoisen kovakromipinnoiteteknologian TripleHardin käytössä. TripleHard tarjoaa ympäristön kannalta kestävämmän ratkaisun kuin monet ilmailu- ja avaruusteollisuudessa yleisesti käytetyt suojapinnoitteet.Sopimus on osa suomalaisia yrityksiä koskevaa, Boeingin maailmanlaajuista kilpailukykyä lisäävää teollisen yhteistyön sopimusta ja sillä on pitkäkestoisia taloudellisia vaikutuksia Suomelle.

”Yhteistyö Savrocin kanssa alleviivaa missiotamme tarjota ylivertaisia tuotteita asiakkaillemme, planeetallemme ja tuleville sukupolville”, kertoo Maria Laine, Boeingin puolustusyksikön liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja. ”Kumppanuus toimii koko teollisuudelle suunnannäyttäjänä siitä, miten voimme yhdessä toteuttaa sitoumuksemme ilmastotoimiin ja kestävään ilmailuun.”Osana Suomen F/A-18 Hornetien hankintaa Boeing rakensi suomalaisen teollisuuden kanssa teollisuusohjelman, jonka arvo oli yli 3 miljardia dollaria, mikä ylitti reilusti alkuperäisen sitoumuksen ja pohjusti edelleen jatkuvan suhteen useiden suomalaisten yritysten kanssa.

”Teemme ylpeinä yhteistyötä Boeingin kanssa, jotta voimme vahvistaa missiotamme tarjota asiakkaiden tarpeisiin vastaavia teknologiapohjaisia ratkaisuja ja samalla toimia vastuullisesti ympäristön näkökulmasta”, kertoo Savrocin toimitusjohtaja Osmo Jahkola. ”Savrocilla ja Boeingilla on yhteinen pioneerihenki, joka keskittyy puhtaampaan tulevaisuuteen tarjoamalla oikeita ratkaisuja jo tänään.”