Sotilasilmailu.fi – uusi ilmailublogi

Mikäli olet eksynyt tälle sivustolle niin tervetuloa.  Sotilasilmailu.fi on uusi ilmailublogi jonka tarkoituksena on pääasiassa seurata sotilasilmailua. Idea sotilasilmailu.fi perustamiseen lähti muutama vuosi takaperin kun pohdin oman ilmailuaiheisen blogin perustamista.

Jo vuosia olen kiusannut kavereitani kaikella nippelitiedolla facebookissa ja muutamat heistä ovat jo todella pahasti häiriintyneitä asian suhteen joten päätin siirtää lähes kaiken ilmailukirjoitteluni omalle sivustolle.

Miksi Sotilasilmailu.fi? Suomi on tekemässä lähivuosien aikana päätöksen millä korvataan nykyisin käytössä olevat Boeing f/a-18 torjuntahävittäjät.  Viimeisten kahden vuoden aikana olen myös eri ilmailutapahtumissa sekä suomessa, että ulkomailla keskustellut useiden sotilaslentäjien, esikuntaupseereiden sekä lentokonevalmistajien edustajien kanssa tulevasta ilmavoimien torjuntahävittäjästä.  Johtuen hankkeen tärkeydestä suomen puolustukselle päädyin siihen johtopäätökseen, että tuleva blogini käsittelee pääasiassa vain sotilasilmailua joten sivuston osoitteen valinta oli helppo ratkaisu.

Helsingissä 31. Toukokuuta 2015

Jani Luoto
jani.luoto(at)sotilasilmailu.fi
jani(at)janiluoto.fi

 

 

Vastaa