Tätä on luvassa sivuillamme lähiaikoina.

Sotilasilmailu.fi piti muutaman hiljaisen välipäivän maanantain hulabaloon jälkeen, tauko tuli tarpeeseen. Nyt on aika kertoa mitä julkaisemme lähiaikoina. Kuten tiedetään on seuraavien kahden viikon aikana tarjolla paljon sotilasilmailuun liittyvää niin Helsingissä kuin muuallakin suomessa.
Olen myös valmistellut pidemmän aikaa muutamaa isompaa juttua. Yksi jutuista on F-35 hävittäjästä ja toinen Venäläisestä SU-30 hävittäjästä jota piti käsitellä Ylen aamu-tv:ssä.
Olen myös osallistumassa lähiaikoina niin Kaivopuiston lentonäytökseen, Puolustusvoimien lippujuhlapäivän paraatiin kuin Seinäjoen lentonäytökseenkin.

Parhaillaan allekirjoittaneella on kutsut ainaskin Lockheed Martinin ja Saab:n tilaisuuksiin sekä Ilmailumuseon tiedotustilaisuuteen.  Mikäli saan kutsut myös muiden hävittäjävalmistajien tiedotustilaisuuksiin niin otan ne vastaan ja pyrin raportoimaan myös niistäkin.

Seinäjoen lentonäytöksen jälkeen on muutama Puolustusvoimien Suomi100 tilaisuus jossa on tarjolla myös ilmailua. Pyrin käymään jokaisessa niissä ja raportoimaan tapahtuman tunnelmista.

Tässä on se mitä pyrin tarjoamaan seuraavien muutamien viikkojen aikana. kesän aikana pyrin myös tekemään jonkinlaiset jutut myös muista ilmavoimille tarjolla olevista hävittäjistä.