Patria ja Pratt & Whitney syventävät pitkäaikaista yhteistyötään

Patria ja Pratt & Whitney ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen syventääkseen pitkäaikaista yhteistyötään, joka liittyy F-16- ja F-15-hävittäjien F100-PW-220/220E- ja F100-PW-229-moottoreihin. Tavoitteena on ylläpitää ja kehittää yhteistyötä liittyen F100-asiakkaille tarjottaviin maailmanlaajuisiin ylläpito-, korjaus- ja kunnossapidon logistiikkapalveluihin. Lisäksi tavoitteena on liittää Patria osaksi Pratt & Whitneyn globaalia verkostoa ja edelleen kehittää logistista tukea entisestään.

Osapuolet ovat perustaneet yhteisen työryhmän, joka tähtää pitkän aikavälin yhteistyöstrategiaan ja sopimukseen tämän vuoden aikana.

”Pratt & Whitneyllä ja Patrialla on ollut menestyksekäs yhteistyömalli jo yli 40 vuotta, ja tämä on sille luonnollinen jatkumo. Tällä aiesopimuksella haluamme selkeyttää tavoitteemme sekä syventää ja kehittää toimintaamme. Osallistuminen Pratt & Whitneyn maailmanlaajuiseen F100-verkostoon ja kumppanuuden syventäminen tukevat kasvustrategiaamme. Tämä yhteistyö tarjoaa meille uusia mahdollisuuksia yhdessä Pratt & Whitneyn kanssa”, sanoo kumppanuuksista vastaava johtaja Mikko Kilpeläinen Patriasta.

”Pratt & Whitney on iloinen tästä yhteistyömahdollisuudesta Patrian kanssa. Aiesopimus tarjoaa tiimillemme vankan perustan kehittää maailmanlaajuista verkostoamme”, toteaa Pratt & Whitneyn johtaja Kelly Young.